22 Mayıs 2008

DÜNYA YALAN DİYENLER,KENDİ YALANLARINI HAYKIRIYOR.

MAHALLİ SAKİNLERİ,
SİZLERE BU GÜNDEN SONRA BANA AYRILAN VEYA YAZMAMA MÜSAADE EDİLDİĞİ SÜRECE BURADAN DA SESLENME İMKANIM VAR.
SES VERİRKEN YANKI ALMAM LAZIM. YANKI YI VERCEK OLAN SİZLERSİNİZ. BAKİ KALAN BU KUBBEDE HOŞ BİR SEDA İMİŞ.
HOŞ SEDALAR İNSAN DENEN MECHULE HİZMET İLE BAŞLAR.VEYA ONA HİZMET EDECEK EYLEM VE AMELLER İLE BAŞLAR.
BEN BELKİ HİÇ BİRİNİ YAPAMAYACAĞIM.AMA ŞUNA İNANIN SİZİ DÜŞÜNMEYE VE ARAŞTIRMAYA KESİNLİKLE SEVK EDECEĞİM.BURADA YAYINLANAN YAZILARIM HDAHA ÖNCE HİÇ BİR YERDE YAYINLANMAMIŞ YAZILARIMDAN OLUŞACAK İNŞAALLAH. ŞİİRLER MÜSTESNA.ŞİİRLERİMİ YENİLERİNİ VE ESKİLERİNİ ZAMAN ZAMAN KARŞINIZA ÇIKARACAĞIM.UNUTMAYINKİ HEPSİ SİZE ÖZEL.

EVET GELELİM SADEDE;
Evet dünya yalan diyenler, kendi yalanlarını haykırıyorlar.Lanet olsun batsın bu dünya diyenler, inanın kendilerine beddua ediyorlar.yani kendilerine kötü dua etmektedirler.Dünya gercekden bizim gibi bir yaratık. sessiz ve sakin duruyor. üzerinde yapılan tüm canlı ve cansız varlıklar üzerindeki cinayetlere asla ses çıkarmamaktadır.laneti hak edenler lanet ediyorlar.. gelinde gülmeyin.hemde ağlanacak halimiz varken. ne kadar az akıl sahibiyiz değilmi? düşünelimde bunun üzerinde tartışalım.
Derlerki,lanet olsun şu dünyaya.dünyamı cehenneme cevirdi.ölsem kurtulsam.bu ve benzeri sözler.hep duyarız.
Halbuki dünyanın bir sucu yok.dünyanıda cehenneme sen kendin cevriyorsun.ölmek marifettir. herkes yaşarken ölemez. ölüm bir varlıkdır. ona erebilenölmeden önce ölebilmek maharettir.şair öyle der;
ÖLÜM BİZE NE YAKIN, NE UZAK ÖLÜM, ÖLÜMSÜZLÜĞÜ TADDIK BİZ, BİZE NE YAPSIN ÖLÜM.
Demek ki ölüm bizim zikrettiğimiz şey değil.ölüm sevgiliye arzın üzerinde gezinirken kavuşmaktır.
sen nereye lanet ediyorsun. sn neden medet bekliyorsun.sen nasıl bir kurtuluş arıyorsun ki, aradığın şey sana kendi cehennemini yaşatıyor.BUNA MEVLANA DERKİ,çamura gömülmüş eşşek , kurtulmak için tepinirken,ve tepinmeye devam eettikçe BATAR.
KELİME VE KAVRAMLARIN ÖZÜNE İNANALIM.DÜNYAMIZI KENDİMİZE CENNET YAPALIM.RUHLAR ALEMİNE, ALAYI İLLİYYYİNE GİDERSEK İNŞAALLAH, CEMALULLAHI SEYREDELİM. BOŞ VERİN HAMM CENNET VE HURİ AŞKLARINI, YUNUS NE DİYOR, CENNET CENNET DEDİKLERİ BİR KAÇ HURİ, SEN ONU İSTEYENE VER, BANA SENİ GEREK SENİ..
EVET , BENDE HERŞEYDEN VAZGECTİM, İNSAN OLMANIN SIRRINA ERMEK İSTEYENLERİ İSTİYORUM.GERİ KALAN ÖMRÜMÜ SADE VE YALNIZCA ONLARLA HEMHAL OLARAK YAŞAMAK İSTİYORUM.
SEVGİ VE SAYGILAR SUNUYORUM.
SİZİ GÖNLÜNÜZDEN ÖPÜYORUM.
GÖNÜLDEN GÖNÜLE SELAM VAR
PERDE OLMAYIN,GÜNEŞE YILDIZA
SAĞLICAKLA KALMAK SİZİNDE HAKKINIZ.

HAKPEREST AŞIKPEREST
NEBİOĞLU MUSTAFA MESUT

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Tebrikler üstad ! Otağımıza şeref verdin... Bizleri daha sık nasiplendirmeni dilerim.