3 Haziran 2008

Secret Project Unit Under Control of Uncle Veli (SPUUCUV)

Blogumuzun mümtaz müdavimleri arasında blog sahibi Veli Amca'nın Süppppeer Gizli Projesi'ni duymayan, duyup da meraka düçar olmayan yoktur. Gizli projesi hakkında ser verip sır vermedi ammaaaa, Veli Amca en nihayetinde açık verdi. İsminin açıklanmasını istemeyen, Veli Amca'ya yakın bir kişiden alınan bilgilere göre bu süper gizli projenin temelinde ultra muhteşem bir enstrüman var. Daha önce hiç denenmemiş, denenmesi akıldan bile geçmemiş, akıllara seza, duyanlara şaşkınlık, görenlere hayret veren, harikulade, fevkaladenin fevkinde bir enstrüman.

Henüz tasarım aşamasında olan bu enstrüman sekiz oktavlık bir zurna. Yakın zamanda büyük bir sükse yaparak ürününü coşkun kitlelere tanıtmaya hazırlanan Veli Amca'nın muhteşem zurnası tam sekiz oktavlı. Fakat bu ultra mükemmel zurnanın büyük bir handikapı var ki, düşman başına. Dünyanın sekiz oktavlı ilk zurnası olma özelliğine sahip bu müthiş aletin üzerinde insanın iki elindeki parmak sayısının 6,5 katı (64 adet) delik olduğundan teorik olarak çalınması mümkün gibi görünse de pratik olarak imkansız. Şu anda ürünün prototipini evinin en ücra köşesinde meraklı gözlerden saklayan Veli Amca, gizli projesinin ikinci aşamasında zamanının büyük kısmını bu garip aletin çalınabilmesini mümkün kılacak tekniği geliştirmeye harcayacak.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

harikulade, fevkaladenin fevkinde bir yazı olmuş Ömer beyciğim!
Ama eğer ben isem amcağolu olmayan veliamca, eğer ben isem zuppperrr gizli projeyi geliştiren; diyorum ki zurna değuldur! Her ne kadar, japon çekirdeği kabuklarından ney yapma fikrine sahip olsam da gizli değuldur ! Gizli olan gizlidur! Ağustos 2008 de büyük sansasyonla açıklanacaktır kamuya! ( Bu arada, iki kavanoz halinde, tıka basa birikttirdiğim capon çekirdeiği kabuklarını, odamın ücra köşesinde bulup "Aman bu da ne böyle!? Kışlık yakacak mı yoksa ?! Atayım çöpe!" diye düşüp, düşündüğünü gerçekleştirip, sonra da bana onları neden biriktirdiğimi soran valide sultan biricik anneciğim, aldığı cevap karşısında "Aman Yarabbi ..! Oğlum aklını kaçırdıııı... zııııırrr. zırr. zırr.." diye ağlamaya başladığında şöyle düşündüm, önce gizli projeyi bitirelim, çekirdek kabukları yine biriktirilir..!

Adsız dedi ki...

hehe birden korktum projenin zurna olduğunu duyunca ama velicim açıklık getirmiş mujux :d

projenin yazılımla ilgili olduğu büyük bi olasılık

Unknown dedi ki...

İsimsiz Fatih'çiğim. Seni ana sayfada da görmek isteriz :)